3 oua
- 120 g unt
- 160 g faina
- 200 g fructe de padure( congelate)
- 1 esenta de vanilie
- 1 plic praf de copt
Pentru crema:
- 1 pachet Pudding de ciocolata
- 500 ml lapte
- 2 linguri de zahar
Mod de preparare:
Se freaca untul, spuma, cu zaharul, se adauga pe rand ouale, apoi se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine amestecul si se adauga esenta de vanilie si jumatate sin cantitatea de fructe, scurse bine.
Se toarna compozitia in forma de tarta unsa si tapetata si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, circa 30 de minute. Intre timp preparam Puddingul conform instructiunilor de pe plic.
Dupa ce blatul s-a copt si racorit se intinde crema pentru tarta deasupra. Se orneaza cu fructele de padure ramase si se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...