1 dovlecel mic
50 g cascaval Dalia
60 g smantana
60 g iaurt simplu
7 linguri faina
o nuca de unt
3 oua de gaina proaspete
1 lingurita de tarhon Kotanyi
1/2 lingurita de piper cu lamaie rasnita Kotanyi
sare
Mod de preparare:
Se toaca cubulete cascavalul si dovelcelul curatat de coaja.Apoi se bat ouale cu un praf de sare pana se dubleaza volumul lor.Se adauga smantana amestecata cu iaurtul, untul moale si tarhonul, se rasneste piperul cu lamaie si se amesetca usor.
Apoi adaugam faina cate putin si ultima data bucatelele de dovlecel si cele de cascaval DELIA.
Se toarna acest amestec intr-o tavita mica unsa cu unt(eu am folosit o tavita inimioara de silicon) si se introduce la cuptorul incins.Se lasa sa se coaca pana se rumeneste deasupra, cel putin 15 minute nu umblam la cuptor.
Se serveste taiat felii ca antreu sau alaturi de o ceasca de iaurt Covalact de Tara sau o crema de branza moale,Covalact de Tara.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...