Mai multe rețete

stufat de miel

Ingrediente:

coaste de miel
4-5 legături ceapă verde
3-4 legături usturoi verde
1 cutie roşii decojite
sare
piper
legătură mărar
ulei
Mod de preparare:

Coastele de miel se spala cu apa rece.Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt.Se prajesc coastele in ulei.In uleiul in care s-au prajit coastele adaugam ceapa si usturoiul.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile decojite pasate.Se adauga sare , piper si se lasa la fiert 20 de minute.Adaugam coastele prajite apoi adaugam la cuptor pentru 20 de minute.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul