o punga spanac
1 franzela
3 oua
100 ml lapte
Covalact de Tara smintina 100 ml
sare
sparanghel
300 gr.somon
lamii
usturoi
ulei
Mod de preparare:
Se taie piinea in cubulete mici,se pune la cuptor pentru a o praji.
Se amesteca laptele cu smintina sarea piinea prajita,pina se inmoaie crutoanele.Le sfarimam si amestecam bine.In compozitia de piine se incorporeaza galbenusurile si cu albusurile batute spumaSe pune jumatate din compozitie in cuptorul incins timp de 10 minute.Se scoate apoi,se aseaza in mijloc spanacul pregatit de dinainte cu usturoi .Se toarna deasupra restul compozitie si se lasa la cuptor,pina e gata,rumenita.
Sparanghelul il prajim usor intr-o tigaie,apoi prajim foarte putin si feliile de somon.
Invelim sparanghelul in somon.Punem o felie de lamiie linga el.Asezam alaturi de el bucatele de chec cu spanac .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...