Ingrediente:
- un pachet spaghete (se pot folosi orice fel de paste)
- 300 gr de branza de oaie
- 4 oua
- 4 linguri de smantana
- ulei de masline pentru uns tava
- 200 gr cascaval afumat,stafide
Mod de preparare:
Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare. Se scurg de apa.
2. Intr-un castron se rade branza si se amesteca cu spaghetele. Se aduga ouale ,stafidele, smantana si se amesteca.
3. Se unge o tava cu ulei de masline si se toarna compozitia in tava. Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 20-30 minute.
4. Se servesc calde.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...