8 OUA,1 CUTIE PATEU DE PUI,1 LINGURITA MUSTAR,1 LEGATURA CU MARAR,SARE,PIPER,RIDICHI,CEAPA VERDE SI MASLINE
Mod de preparare:
SE FIERB OUALELE 10 MINUTE SE TREC PRIN JET DE APA RECE SI SE CURATA DE COAJA .SE TAIE PE JUMATATE SI SE SCOATE GALBENUSUL.SE AMESTCA PATEUL CU GALBENUSURILE, SE ADAUGA MUSTAR ,MARARUL TOCAT SI SARE DUPA GUST.SE UMPLU OUALELE SI SE ORNEAZA DUPA IMAGINATIA FIECARUIA.POFTA BUNA!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...