branza proaspata covalact 200g, cascaval dalia de la covalact 150g,branza topita sul, sare, ridichi ,ceapa verde,ardei rosu
Mod de preparare:
Amestecati omogen branza proaspata , branza topita si jumatate din cascavalul dat pe razatoare marunta.Potriviti de sare si dati la rece 2 ore. Apoi faceti bilute din crema de branza, le tavaliti prin cascavalul ras , le pune-ti urechi din feli de ridichi sau castravete.Taiati din ardei rosu bucatele mici pe care le infingeti in locul unde ar trebui sa fie ochii si urechile.O bucatica mica de ceapa verde o puteti folosi pe post de codita.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...