snitele cu sos de smanatana ardelenesca covalact de tara
Rețetă de:
Ingrediente:
2 oua batute bine, pesmet, ulei, carne de porc/vita/pui taiata subtire pt sos smantana covalact de tara, usturoi, sare , piper
Mod de preparare:
Carnea taiata felii subtiri se bate cu ciocanelul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, se tec prin ou si pesmet si se prajesc bine. Se scot pe un servet de hartie ca sa se scurga uleiul. Se serveste cu rosii si sos facut din smantana ardelenesca covalact de tara, sare, piper, usturoi.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...