Snitel de cascaval si legume
Mai multe rețete

Snitel de cascaval si legume

Ingrediente:

4 oua
250 gr cascaval Dalia - Covalact de tara
4 linguri faina
putin piper
1 lingurita praf copt
400 g legume dupa preferinta
pesmet
ulei pentru prajit
Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se pun galbenusurile ,
faina, praful de copt si piperul si se amesteca cu o lingura.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga peste cascaval.
Amestecam usor totul pana rezulta un fel de aluat lipicios .
Legumele se fierb ,se dau prin apa rece si se pregatesc
maruntind pe cele mari.
Umezim un pic mainile cu apa rece si punem compozitie in palma
cu lingura , adaugam apoi legumele , punem iar compozitie
cu cascaval ,modelam ca pe o chiftea ,o turtim cu palmele
dupa care o dam prin pesmet .
Se prajesc in ulei bine incins pana devin aurii.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul