500 gr de faina
350 gr de Branzica de casa ,,Covalact de tara”- cea mai buna din cate am gustat pana acum,
150 gr de unt ,,Covalact de tara »
2 oua
100 gr de smantana ardeleneasca,,Covalact de tara”
mac
susan
3 lingurite de sare
drojdie cat o nuca
Mod de preparare:
Unul din galbenusuri se amesteca bine cu untul, apoi se pun branzica de casa, sarea si smantana. Se adauga drojdia maruntita si se amestca bine. (se poate folosi si drojdie uscata). Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in compozitie. Faina se adauga putin cate putin. Se imparte aluatul in 2/3 parti. Intr-una se pune susan, in alta mac, chimen, cascaval ras, fiecare ce prefera. Apoi se fac mingiute mici care se pun in presa fierbinte. Sunt foarte gustoase !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...