un piept de pui, o cutie mica de porumb, o cutie de ciuperci, o legatura de ceapa verde, 3 morcovi, 3 oua, o cutie de chip-suri Pringles maioneza sare,piper patrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui si morcovii.Ciupercile se calesc cu ceapa verde taiata marunt.Se fierb ouale 10 minute,se racesc si se dau prin razatoare.Pieptul de pui se taie cubulete si morcovul se da prin razatoare.Fiecare dintre ingrediente se sareaza si pipereaza separat dupa gust. Se pune primul strat de carne, apoi morcovul ras,un strat de maioneza.Urmatorul strat e de ciuperci cu ceapa verde,alt strat de maioneza peste care se pun ouale date prin razatoare.Deasupra se pune porumbul bine scurs de zeama.Se presara patrunjel verde in jurul salatei. Se orneaza cu chips-urile pentru a forma petale numai inainte de servire pentru a nu se inmuia.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...