creierul de la mielul de Paste plus 300g creier de vitel (la casoleta de la Real), sase oua fierte tare, doua legaturi ceapa verde, o legatura marar, o legatura patrunjel, 150ml ulei, sucul de la o lamaie, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
am spalat bine creierul in apa cu putin otet, am scos pielitele si resturile osoase, apoi l-am pus la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, l-am scos cu strecuratoarea din apa si l-am lasat sa se raceasca complet.
Intre timp am fiert cele 6 oua, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Am tocat apoi si ceapa si verdeturile si le-am asezat in boluri.
Dupa ce s-a racit creierul, il pasam mai intai cu furculita ca sa mai scoatem pielitele ramase, apoi incepem sa il mixam adaugam putin cate putin uleiul si-l frecam ca pe maioneza. Adaugam apoi ouale taiate cubulete, ceapa si verdeata tocate, adaugam sare, suc de lamaie si piper dupa gust si gata! Este tocmai buna de asezat in vas si de decorat, asa cum se vede in imagine. Am bagat apoi salata in frigider si am servit-o a doua zi pe foi de andive. A fost un deliciu!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...