300 g carne de miel
200 g castraveciori murati
200 g morcovi
200 g cartofi pentru salalta
200 g telina
200 g pastarnac
maioneza din 2 galbenusuri
sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb morcovii,cartofii,telina, pastarnacul si carnea in apa cu sare. Se scot cand s-au fiert si se lasa sa se raceasca.Se taie patratele toate legumele si carnea si se amesteca cu jumatate din maioneza.Se orneaza cu restul de maioneza si diverse legume in funcie de imaginatia fiecaruia.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...