200 gr.icre peste , 2 cepe mari , masline 100 gr., gris 200 gr., 1 lamaie , 1/2 litru ulei , sare ( daca este cazul , caci de multe ori nu este cazul sa mai pui sare caci sunt icrele sarate )
Mod de preparare:
Se fierbe grisul si se pune la racit .Apoi intr-un castron se pun icrele de peste si se mixeaza , treptat se adauga ulei si zeama de lamaie .Apoi se adauga grisul racit si sare dupa gust ( daca e cazul ).Atentie marita la mixare , se mixeaza intr-un singur sens , caci daca schimbi sensul exista riscul ca icrele sa se taie ( exact ca la maioneza ) .Apoi , dupa ce le-am preparat cu mixerul , se aseaza frumos icrele de peste in castronele micute si se orneaza deasupra cu masline .Icrele se servesc intinse pe felia de paine .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...