- 30 grame de ciuperci chinezesti
- alune macinate
- 2 castraveti
- 2 linguri otet de orez
- 2 linguri sos de soia cu ciuperci
- sare, usturoi,1 lingura de anason stelat, 5 linguri ulei de susan pentru condimentare
Mod de preparare:
Ciupercile se pun in apa fierbinte pentru rehidratare si apoi se clatesc bine sub jet de apa rece si se taie bucati mici. Castravetii se taie fasii subtiri si se amesteca cu ciuoercile, si alunele maruntite.
Uleiul de susan se incinge bine si se adauga anasonul stelat. Dupa 1-2 minute se ia de pe foc si se adauga peste amestecul de ciuperci, castraveti si alune. Adaugam la final sosul de soia cu ciuperci si usturoiul maruntit.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...