Salata boeuf
Mai multe rețete

Salata boeuf

Ingrediente:

1 kg piept de pui,
4 morcovi,
1 telina de marime medie,
10 cartofi( in coaja se fierb),
20 castraveti murati,
10 gogosari,
10-20 masline,
400 g mazare,
2 pastarnaci,
sare,
piper,
zeama de lamaie,
4 oua,
5 lg mustar,
ulei pentru maioneza.
Mod de preparare:

Carnea, morcovii,telina,pastarnacii si cartofii se pun la fiert cu putina sare.
Intre timp taiem castravetii,gogosarii si maslinele le adaugam intr-un craston impreuna cu mazarea.
Cand legumele au fiert le scoatem si le taiam cubulete, la fel si carnea,
Le adaugam peste celelalte ingrediente si condimentam cu sare,piper si mustar.
Punem 2 oua la fiert si pastram 2 crude.Albusurile celor 2 oua fierte se vor taia cubulete si se va adauga in compozitia salatei
Cele 2 galbenusuri fierte le frecam cu sare apoi adaugam cele 2 galbenusuri crude si cu putin mustar.Se amesteca si apoi treptat se adauga ulei pana iese maioneza.
Se adauga un pic de maioneza in compozitie si apoi o punem intr-un bol.
Cu restul maionezei ornam salata.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul