400 g biscuitii de calitate
150 g ciocolata
200 ml frisca lichida indulcita
120 g unt Covalact de tara
50 g zahar
25 g cacao(2 linguri)
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom dupa gust
stafide
Mod de preparare:
Am pus pe foc frisca lichida cu untul covalact ,zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit untul.Am adaugat ciocolata si cacaua si am amestecat energic pana s-a topit ciocolata.La final am adaugat stafidele si romul.
Separat intr-un bol incapator am maruntit biscuitii .
Am adaugat siropul de ciocolata peste biscuiti avand grija ca siropul sa acopere toti biscuitii si am lasat sa se odihneasca aprox. 10-15 minute.
Pe masa de lucru am pus bucati de folie presarata cu nuca de cocos.
Am pus 1/2 din compozitie pe fiecare folie apoi am rulat strans dandu-i forma unui salam .Am strans bine capetele si am introdus bucatile de salam la frigider pentru minim 2-3 ore
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...