3 felii de carne de vita, 2 castraveti murati, 50 g bacon, 2 cepe, 1 praz, 1 morcov, 1 telina potrivita, 250 ml vin rosu, 2 linguri smantana Ardeleneasca Covalact de Tara, 1 legatura patrunjel, 50 g unt superior cu 80% grasime Covalact de Tara, 30 ml coniac, boia, sare, piper
Mod de preparare:
Feliile de carne se condimenteaza cu boia, sare si piper. Se pune in interior bucatele de bacon si de castravete murat, se leaga cu ata. Se pun rulourile la rumenit, intr-o tigaie cu unt topit. Se rumenesc pe toate partile 15 minute apoi se adauga cepele, prazul, morcovul si telina taiate cuburi sau rondele. Se calesc inca 10 minute apoi se adauga vinul si se lasa la fiert pana scade aproape complet. La final se adauga, cele 2 linguri de smantana, 30 ml coniac si patrunjelul tocat. Se mai lasa 2 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...