1 piept de pui, 50 gr branza ed vaci, 50 gr cascaval, 3 linguri muguri de pin, 1 leg patrunjel, 5-6 frunze de busuioc, 50 gr parmezan, 50 ml ulei de masline, 1 lamaie, sare si piper
Mod de preparare:
Carnea sa spala, se taie in felii subtiri, se bate usor cu ciocanul de snitele, se pune sare piper. Intr-un castron se amesteca branza de vaci propaspata cu cascavalul ras, mugurii de pin, patrunjelul si busuiocul, tocate marunt sare si piper. Din aceasta compozitie se pune cate o lingura pe felia de carne, se ruleaza, se prinde cu scobitoare, se coc la foc mare 3o min, se servesc calde cu parmezan ras si lamaie .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...