Rulouri de piept de pui
Mai multe rețete

Rulouri de piept de pui

Ingrediente:

1 piept de pui 3 felii groase de sunca 3 morcovi 3 castraveti in otet 5 oua faina sare.

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui in doua si apoi se despica in 4. Se fac doua „paturi” de piept de pui si se umplu cu fasii lungi de sunca, morcov fiert in prealabil, cascaval fasii si castraveti in otet. Toate sunt taiate fasii si se aseaza pe pieptul de pui intins bine, apoi se ruleaza.

Se bat ouale cu faina si sare facandu-se o compozitie mai groasa ca pentru clatite, poate un pic si mai groasa. Se dau rulourile prin faina, compozitia din ou faina si sare si se pun in ulei incins, lasandu-se la foc moderat. Cand sunt gata se aseaza pe un servet iar la racire se taie felii.

Pentru ca aceastea sa stea prinse bine in timpul prajirii este indicat sa folositi doua scobitori
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul