7-8 foi plăcintă, ulei, 500 g ciuperci proaspete, 2 legaturi mărar, 1 ou, 2 cepe, sare, piper
Mod de preparare:
Se toaca cepele si se calesc pentru 10 minute in putin ulei. Se adauga ciupercile taite felii. se tine pe foc pana scade lichidul. Se adauga maraul, sare si piper. Cand amestecul s-a racorit se adauga oul.
Foile de placinta se taie in fasii late de cca.10 cm. Se pune putina compozitie la un capat, se ruleaza si se strang capetele ca la sarmale. Se rumenesc in ulei.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...