1 kg ceafa porc fara os,500 gr carne tocata,o ceapa mica,2 oua,condimente :sare,piper,Delikat,patrunjel verde.Pentru garnitura:cartofi,mix de legume congelate(porumb dulce,morcovi,fasole verde pastai,unt Covalact.Pentru rulourile de carne in cuptor mai este necesar de o ceapa mare,3-4 catei de usturoi,rucola.
Mod de preparare:
Ceafa de porc se feliaza,se fragezeste cu ciocanul de carne,se condimenteaza cu sare,piper,Delikat.Carnea tocata se amesteca cu 2 oua crude,o ceapa mica taiata marunt,sare,piper,Delikat,patrunjel verde taiat marunt.Se pun pe fiecare felie de carne 2 linguri de amestec de carne tocata,se ruleaza si se prind la imbinare cu scobitori.Se aseaza in tava unsa cu ulei,se pune deasupra ceapa taiata rondele,usturoiul strivit,rucola,se toarna 1/2 pahar apa,se coace in cuptorul preincalzit 30 minute sub folie,50-60 minute fara folie,stropindu-se din cand in cand cu sosul din tava.Intre timp se fierb cartofii in apa cu sare,separat se fierb si legumele,se strecoara si se calesc impreuna in unt Covalact din belsug.Separat pregatesc un sos de usturoi cu smantana Covalact si ulei,indoit cu putina apa.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...