Ingrediente:
450 gr antrecot de porc
un borcan mic de ciuperci marinate
60 gr de cascaval dat prin razatoare
1 ou
o lingurita de faina,
o lingura de maioneza
sare
piper negru macinat
busuioc uscat
tifon
hirtie de aluminiu
morcov sau o bucate de ardei dulce
20 gr de jelatina
Mod de preparare:
o bucata de carne de porc -din partea antrecotului..
Se pune jelatina la inmuiat cu 40 ml de apa fearta rece .
Se prepara o omleta din un ou + o lingura de maionesa, + o lingurita de faina , putin piper negru macinat . Totul se amesteca bine intr-un bol si se coace pe tigaia incalzita prealabil timp de 3-4 minute-se raceasca.
Ciupercutele le taiem in 2 parti.
Pe un fund de lemn se pune bucata de carne si cu un cutit ascutit se face o taietura dealungul carnii , de parca ati dori sa o impartiti in 2 jumatati,se lasa cam un 1 cm de grosime netaiat.
Se deschide bucata de carne ca o carte-se desface o parte de carne in directia laterala si ea devine mai subtire. Se presara abundent busuiocul pentru ca in taiaetura el accentueaza o linie frumosa a ruladei, si pentru ca ii da un miros si gust deosebit carnii. La dorinta , folositi si alte condimete pentru carnea de porc. se inveleste in hirtie de aluminiu sau de copt si se pune sub un pres greu timp de 2-4 ore. Se coace la cuptor
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...