Carne de miel, o bucatica de stalina taiata in bucatele, ulei, sar piper, usturoi, 2 cani de apa si 1 cana de vin rosu,
ata de legat rulada.
Mod de preparare:
Se poate folosi bucati de carne ,fisii care nu sint prea mici de exemplu: din
pulpa din fata, de pe spate...de la git .
Se taie carnea subtire in asa fel sa sa se poata rula. Se sareaza se pipereaza,
se ung cu ulei si se dau cu cimbru .
Se pun bucatile de carne una linga alta,
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...