500 gr. ficat miel,1 kg ciuperci ,600 gr faina,1 praf de copt,3 oua,verdeata,piper,sare,uleipofta de "bucatareala"
Mod de preparare:
se face o coca dintr-un ou,faina,1 praf de copt,1 cana de apa, se framanta bine cu ulei , apoii se baga la rece 30 min. Intre timp se fierb se parat ficatul si ciupercile,se lasa la racit, se dau prin masina de tocat impreuna cu o ceapa si verdeata,apoi se pun 2 oua. se imparte coca in doua, se intind foi, se ung cu ulei, se umplu cu compozitie, se ruleaza si se baga la cuptor cca 40 min in tavi de chec.pofta mare!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...