4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar pentru blat + 3 linguri pentru budinca+3 linguri pt frisca
200 g smantana Covalact de tara
1 plic budinca de ciocolata
500 ml lapte
Mod de preparare:
Se freaca albusurile cu cele 4 linguri de zahar pana ce se face o spuma intarita. Se adauga cele 4 linguri de faina si galbenusurile frecate cu sare si se amesteca din nou. Se intinde compozitia intr-o tava patrata sau dreptunghiulara pentru ca mai apoi sa se poata rula si se da la cuptor. Nu se lasa foarte mult. Blatul trebuie sa fie moale pentru a se putea rula. Intre timp se pregateste frisca din smantana Covalact de tara si budinca de ciocolata. Smantana se freaca cu zaharul pana devine o frisca consistenta.Cand este racit blatul se intinde pe o coala alba si se unge mai intai cu crema (budinca de ciocolata) dupa care se intinde frisca pe toata suprafata blatului. Dupa gust se pot adauga visine din dulceata. La sfarsit se ruleaza astfel incat compozitia sa ramana inauntru si se da la rece pentru o scurta perioada. Pentru servire se taie rondele.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...