250 g apa
125 g unt sau margarina
1 lingurita de sare
150 g faina
4 oua
2 linguri smantana covalact de tara
200-300 g cascaval covalact de tara
Mod de preparare:
Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul.Se adauga faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase.Se ia de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare.Se amesteca pana se omogenizeaza.Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune aluatul in tava si se niveleaza.Se coace in cuptorul incins la 200 de grade 15 minute. Nu se deschide cuptorul in primele 10 minute.Se scoate din cuptor omleta "infuriata", se unge cu smantana covalact de tara iar deasupra se rade cascavalul de la covalact de tara.Se ruleaza fierbinte si se mai da la cuptor inca 10 minute. Se lasa sa se racoreasca putin iar apoi se portioneaza.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...