Bulgarasi de branzica de tara de la Covalact- 1 cuttie,400 g rosii chery,O manuta mica de germeni de ceapa rosie si putina sare.,optional feliute de maslina sau busuioc
Mod de preparare:
Se spala rosiile si se sterg bine.Se taie capacelele de deasupra,se scobesc si se aseaza pe farfurie.Se sareaza putin branzica,se umplu cu ea ,micutele rosii si se orneaza cu germeni de ceapa sau masline.Se pun capacelele si se dau la rece pana la consum.Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...