rosi umplute ca branza
Mai multe rețete

rosi umplute ca branza

Ingrediente:

500 g brânză de vaci proaspătă • 100 g smântână • roșii mici • 1 ceapă mică • 1 linguriță cu chimen • 1 vârf de linguriță cu boia dulce • câteva măsline • un ardei gras verde • 1 legătură mărar • sare
Mod de preparare:

Se curăță ceapa, se dă prin răzătoarea mică și se lasă să se scurgă. Se piseză chimenul, se taie ardeiul în pătrățele cu latura de 5 mm, la fel și măslinele. Se alege și se spală mărarul, apoi se toacă mărunt.
♥ Se spală bine roșiile, li se taie capacul, se scobesc ușor cu o linguriță și se așează cu gura în jos pe o tavă, să se scurgă.
♥ Se mixează bine brânza cu smântâna. Se adaugă apoi ceapa, mărarul, chimenul, boiaua dulce și sarea. Se mixează până rezultă o cremă omogenă.
♥ Se umplu roșiile cu crema, și se ornează cu pătrățelele de măsline și ardei.
♥ În loc de 500 de g brânză de vaci dulce, se pot folosi numai 250 g, împreună cu 250 g brânză telemea rasă și nu se mai pune sare, dar se pune ceva mai multă smântână.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul