Foaie de placinta, 100 gr.ton din concerva, cascaval Dalia Covalact de tara, ardel capia rosu,cimbru
Mod de preparare:
Se intinde foaia de placinta peste o foaie de copt. Se presara tonul, ardelul capia taiat fasii si se rade cascavalul peste. Se ruleaza strans foaia de placinta cu ajutorul foii de copt apoi se taie rondele, se pun in tava pe hartie de copt, se presara cimbru si se pun la copt in cuptorul incins la 190 de grade. Se lasa pana sunt gata. Este un aperitiv usor si delicios.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...