500 g rinichi de vitel, 500 ml lapte proaspat 3,5% grasime Covalact de Tara, 1 lingurita faina, 1 ceapa potrivita, 4 felii bacon, 2 cuburi unt superior 80% grasime Covalact de Tara, 100 g masline verzi umplute, 1 lingura patrunjel proaspat taiat, 2 linguri coniac, sare, piper
Mod de preparare:
Rinichiul se spala, se indeparteaza partea din mijloc si se lasa o ora in lapte. Se usuca, se taie in bucati de 3 cm si se trece prin faina. Ceapa se curate si se toaca. Rinichiul se prajeste pentru aprox. 5 min in untul topit, dupa care se adauga ceapa. In alt vas se amesteca maslinele, patrunjelul si bacon-ul taiat bucatele, se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste coniacul, se adauga peste rinichi dupa care se da in foc. Rinichiul se flambeaza si se serveste imediat cu orez, salata verde sau andive si cartofi.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...