Mai multe rețete

PULPA DE MIEL UMPLUTA.

Ingrediente:

1 PULPA MIELDE CIRCA 1000 KG. 2 CHIFLE.100ML LAPTE.2 OUA.1LINGURA CAPERE.100GR.CIUPERCI.1BUC. CEAPA.SARE.PIPER.1 LEGATURA PATRUNJEL VERDE.2 LINGURI ULEI.2 LINGURI UNTURA.
Mod de preparare:

PUI CHIFLELE SA SE INMOAIE IN LAPTE.CURETI SI SPELI CEAPA SI CIUPERCILE.TAI CEAPA MARUNT IAR CIPERCILE IN FELII.SPELI PULPA SI DESPRINZI DE PE OSW ,SCOTANDU-L DE PE ACEASTA.AMESTECI OUALE CU CHIFLELE STOARSE ,CIUPERCILE SI CEAPA CALITE ,PATRUNJELUL TAIAT MARUNT,CAPERELE, SARE SI PIPER MACINAT.UNPLI PULPA CU COMPOZITIA OBTINUTA SI O COSI CU ATA GROASA DE BUCATARIE.UNGI TAVA CU 1 LINGURA DE UNTURA ,ASEZI PULPA,O UNGI CU UNTURA RAMASA,TORNI PUTINA APA SI INTRODUCI TAVA IN CUPTOR LA FOC MEDIU,PENTRU 1/4 ORE.DIN CAND IN CAND STROPESTI PULPA CU SOSUL FORMAT,PANA CAND SE RUMENESTE FRUMOS.SE SERVESTE PREPARATUL PRESARAT CU OATRUNJEL VERDE TOCAT MARUNT,ALATURI DE O SALATA DE ARDEI SI CEPA.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul