Pulpa de miel invelita in miere, cu legume umplute
Rețetă de:
Ingrediente:
1 buc. pulpa de miel
Pt. marinata: ulei de masline
rozmarin
2 linguri miere
usturoi
1 pahar vin
1 vanata
1 ardei gras
1 dovlecel
2 cepe
2 rosii
300 gr. cartofi
1 ou
o legatura ierburi aromate: cimbru, maghiran, busuioc
50 gr. parmezan ras
ulei de masline
sare
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingred. pentru marinata, se acopera carnea si se da la rece cateva ore. Carnea se aseaza intr-o tava, cu sosul, si se lasa in cuptor pana se rumeneste. Se fierb cepele timp de 35 min., vanata 20 min., dovlecelul 5 min., iar cartofii 10 min. Se scurg, se taie si li se scoate miezul. Pulpa legumelor se amesteca cu oul, parmezanul, ierburile si cu sarea. Legumele se umplu si se dau la cuptor 15 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...