- 2 pulpe de miel
- 3 mere golden
- 2 linguri de capere
- 250 g de masline negre si verzi
- 2 lamai
- 5 catei de usturoi
- sare si piper
- rozmarin
- 100 de grame de slanina afumata
- putin mustar
- ulei de masline
Mod de preparare:
O sa crestez pulpele de miel si voi introduce in fiecare crestatura felii de usturoi si slanina afumata. Voi pregati un sos din ulei de masline, mustar, rozmarin, sare si piper cu care voi unge carnea. Merele si lamaile se taie in bucati si se presara peste pulpe alaturi de capere. Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa sa se rumeneasca.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...