-1 pulpa ied
-1 ciorchine rosii chery
-4 ardei grasi
-fire patrunjel pentru ornat
Pentru marinat:
-100 ml.apa
-100 ml.vin alb
-50 ml.otet mere
-50 ml.ulei de masline
-foi de dafin
-ienibahar
-coriandru
-piper
-usturoi
-sare
-busuioc
–maghiran
-cimbru
Mod de preparare:
Pulpa de ied se pune la marinat si se lasa la frigider 3-4 ore.
Ardei se curate si se taie in doua si rosiile se stropesc cu putin ulei.Pulpa se pune pe gril la temperature medie,iar dupa 20 de minute se pun pe gril ardei si rosiile.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...