un pui,200gr.smantana,200gr.cascaval,100ml.lapte,sare,piper...2-3 linguri ulei.
Mod de preparare:
se i-a un pui pana in 2 kg,se spala,se transaza,se condimenteaza cu sare si piper,se pune intr-o tava.se incinge cuptorul la 210-220gr.peste pui se pune laptele amestecat cu uleiul si se baga la cuptor acoperit cu folie sau capac. intr-e timp se rade cascavalul ,se amesteca cu smantana.dupa ce puiul a stat la cuptor o ora-o ora si 20, se ia folia sau capacul,se toarna peste pui smantana cu cascavalul si se mai da la cuptor cel putin jumatate de ora neacoperit....pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...