500 g de piept de pui
5 ciuperci
o ceapa
1 ardei verde
1 lingurita pasta de usturoi
1 lingurita amidon
1 lingurita bicarbonat de sodiu
cateva fire de ceapa verde
3 linguri de ulei
2 linguri arahide
chilli dupa gust
Pentru prepararea sosului:
½ lingura de sos de stridii
½ lingura de sos de soia
3 linguri de apa
1 lingurita zahar
1 lingurita otet de orez
¼ lingurita de ulei de susan
¼ lingurita de piper negru macinat
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui cuburi si se presara peste el bicarbonat de sodiu. Se lasa la marinat aproximativ 30 de minute si apoi se spala bine pieptul de bicarbonat.
Se presara apoi cuburi de amidon si mai lasam inca 15 minute la marinat.
Intre timp se incinge uleiul si se adauga sosul de usturoi si chilli si se prajeste cateva secunde.
Adaugam peste acest sos pieptul de pui pe care il prajim timp de cateva minute la foc mare. Punem deoparte pieptul de pui, fara sa il scoatem din vasul in care l-am pregatit, si punem in centrul vasului ciupercile taiate cuburi, ardeiul si ceapa pe care o tocam in bucati mai mari. Lasam aproximativ 3 minute sa se prajeasca amestecand continuu. Amestecam cu sosul pe care l-am pregatit si amestecam continuu la foc mic. Cand preparatul este gata stingem focul si presaram firele de ceapa verde si arahidele. Potrivim de sare si putem sa servim preparatul alaturi de garniture de orez fiert.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...