-prepelite
-bacon
-sare/piper
-oregano/busuioc/foi de dafin
-ulei
-un pahar de vin alb demi dulce.
Mod de preparare:
Se condimenteaza prepelitele cu sare, piper, oregano, busuioc , se stropesc cu ulei si se lasa la frigider cateva ore, de preferat peste noapte sa-si ia gust de la mirodenii ,carnea sa se fragezeasca si sunt mult mai gustoase.Se infasoara fiecare prepelita in cate o felie de bacon si se fixeaza cu o scobitoare pentru a nu se desface.Prepelitele cu bacon se pun in tava, se mai adauga putin ulei peste ele, vin si foi de dafin.Din cand in cand se mai stropesc cu putin sos din tava pentru a nu se usca baconul.
Prepelitele se pot servi cu orice fel de garnitura,dar la cat sunt de bune,nu mai e nevoie sa ne stricam gustul.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...