1 kg carne de miel
1 lingura unt,
2 cepe
cateva boabe de piper
1/2 lingura de untura
1 lingura de faina
zeama de la jumatate de lamaie
1 lingura smantana
2 galbenusuri
putin patrunjel verde
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucati si le pui pe foc intr-o cratita cu o lingura de unt si cu 2 cepe taiate subtire. Sarezi, pui cateva boabe de piper si amesteci pe foc pana carnea se projeste usor. Torni apoi 2 cesti cu apa si lasi sa fiarba.
In alta cratita calesti in untura faina, amesteci si stingi cu o ceasca din zeama de la fiertul mielului. Torni acest sos peste carnea de miel si adaugi zeama de lamaie. Bati galbenusurile intr-o farfurie, adaugi smantana si torni incet sosul putin racit. Rastorni totul peste carnea de miel, dai cratita deoparte si presari patrunjel verde.
Nu lasi mancarea sa mai fiarbe dupa ce adaugi smantana cu galbenusurile, fiindca sosul s-ar taia. Acest preparat este recomandat sa faca parte din meniul pascal.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...