Prajitura Vanesa
Mai multe rețete

Prajitura Vanesa

Ingrediente:

300g smantana Covalact,o jumate cana ulei, 2oua ,2 cani faina,1 praf de copt,esenta vanilie,o lamaie,300g finetii,zahar pudra,200g zahar
Mod de preparare:

Intr-un bol de plastic se bat ouale cu smantana si zaharul pana se topeste zaharul.
se adauga cana de ulei,esenta ,coaja de lamaie si praful de copt!se bat bine pana se ingroasa pasta,treptand adaugand faina si apoi pe o tava unsa bine sau tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor circa 30-40min!depinde de cuptor
se scoate si se adauga zaharul vanilat sau fineti dupa preferinte!se taie bucatele si pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul