7 oua
1 ½ cana zahar
1 cana ulei
2 cani faina
1 praf de copt
zahar vanilinat
Crema
3 cani lapte
3 galbenusuri
1 cana zahar
4 linguri faina
1 pachet margarina
Glazura
o cana de zahar
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se pun galbenusurile cu uleiul, apoi faina cu praful de copt si zaharul vanilinat.
Se coace la cuptor blatul, cand se raceste se taie in doua foi.
Toate ingredientele pentru crema se fierb pe aragaz pana se obtine o crema consistenta.1 cana de zahar se arde si se pune cald pe prima foaie , dupa care se pune crema racita , peste care se pune a doua foaie. Peste a doua foaie se intinde putina crema .Peste crema se topeste o cutiuta de ciocolata si se intinde bine iar deasupra se pune zahar ars din loc in loc.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...