1 cană de iaurt Covalact de tara
3 căni de făină
3 ouă
1 cană de zahăr
1 praf de copt
puţină sare
coajă de portocală
1 cană de unt topit Covalact
2 căni de afine
Mod de preparare:
Se bat ouale cu zahar si sare. Se adauga iaurtul,untul, coaja de lamaie, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Se unge o tava cu ulei, se intinde un strat subtire de aluat, se presara o cana de afine.
In aluatul ramas am scurs si sucul lasat de afine.
Se intinde restul de aluat peste care se presara a doua cana de afine.
Se coace la 180 de grade pana se rumeneste.
Se lasa sa se raceasca. Peste ea se poate presara zahar pudra.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...