300g faina
350g jumari
1 galbenus
50g drojdie
½ cana lapte
2 linguri untura
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Mod de preparare:
Se face maia din drojdie, zahar, sare, putina faina si lapte. Se lasa la dospit apoi se amesteca cu restul de faina pana se obtine un aluat fraged. Se intinde o foaie, se unge cu untura, se impacheteaza si se pune la frigider 20 min. Dupa 20 min se intinde iarasi aluatul, se pune ½ din cantitatea de jumari, se impacheteaza si se pune iarasi la rece pentru 20 min. Apoi se scoate aluatul, se intinde si se adauga restul de jumari. Se pune iarasi la rece pentru 20 min. Se ia aluatul, se intinde si se fac mici forme cu paharul. Se pun pe tava si se baga la cuptor.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...