1 cana apa
1 plic praf de copt
sare
faina cat cuprinde
umplutura:
branza de vaci
zahar vanilat +2 lg zahar tos
iaurt cam 1 paharel (150g)
stafide
2 oua
Mod de preparare:
Se amesteca faina,sarea , praful de copt si cana de apa pana ce obtinem un aluat potrivit.pe care-l impartim in 4 , cele patru la randul lor in doua.intindem astfel opt foi foarte subtiri pe care le umplem cu branza amestecata cu zahar stafide,zaharul vanilat si iaurtul,rulam si punem in tava .peste toata placinta turnam un amestec obtinut din 2 oua si un iaurtel.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...