Pentru aluat: 4 oua, 300 ml lapte proaspat Covalact de Tara 3,5 grasime, 1 lingurita drojdie, faina, sare
Pentru umplutura: 400 g brocoli, 2 cepe potrivite, 2 dovlecei mai mici, 300 g sunculita afumata, 400 g smantana Ardeleneasca Covalact de Tara, 2 linguri de faina, 6 oua, 3 linguri ulei de masline, sare, piper
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia in putin lapte cald, adaugi ouale, putina sare, restul de lapte si faina cat sa amesteci pana devine un aluat ca de paine, pe care il vei lasa sa creasca. Intre timp, fierbi brocoli in apa cu sare, timp de 5 minute. Calesti ceapa taiata marunt impreuna cu dovleceii taiati rondele, peste care vei rasturna sunculita afumata taiata bucatele si brocoli fiert putin si scurs de apa, sarea si piperul. Cand aluatul a crescut, vei face o foaie pe care o vei intinde intr-o tava unsa peste care vei pune amestecul de legume cu sunculita. Bati ouale cu smantana, faina, sarea si piperul, si le vei turna peste placinta. Indoi apoi marginile aluatului si vei introduce placinta in cuptor pentru aproximativ o ora la foc potrivit.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...