150g faina,100g margarina,3 linguri apa,1 praf de sare. Pentru umplutura. 250g spanac congelat,1 fir de praz,100g cuperci,1 ardei gras,una ceapa,200g sunca.4oua,300ml lapte,250g de branza de vaci,una lingurita de oregano,piper ,ulei.
Mod de preparare:
1.Amesteci faina cu sarea ,adaugi margarina taiata cubulete si framanti cu degetele.Adaugi apa putin cate putin si continui sa framanti pana ce aluatul nu mai e lipicios.Lasi la rece 30 de minute apoi intinzi o foaie si imbrac o tava cu diametru de 20 cm ,unsa si tapetata,intepi foaia cu furculita in cateva locuri si coci in cuptorul preancalzit circa 10 minute.
2.Calesti ceapa tocata marunt si prazul.Adaugi ciupercile si ardeiul ,taiate dupa dorinte.Cand a scazut apa lasata de ciuperci,adaugi spanacul si mai lasi sa fiarba cateva minute.
3.Intr-un vas bati ouale ca penru omleta ,adaugi laptele,sarea,piper,oregano,suncasi bati i continuare sa se omogenizeze adaugi spanacul si torni umplutura pe blatul semicopt ,adaugi amestecul de oua ,presari branza pe deasupra si rondele de praz .Lasi la cuptor 30 de minute,pana se aureste.Se serveste calda sau rece.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...