- un pachet foi de plăcinte
- 5 cutii cu brânză Făgăraș de la Covalact de țară
- 250g zahăr
- 200g stafide
- 4 ouă
- 2 pliculețe de zahar vanilat
- coajă rasă de lămâie
- 2 linguri griș
Mod de preparare:
Se amestecă brânza cu zahărul, ouăle, stafidele, coaja rasă de lămâie și zahărul vanilat și grisul, până la omogenizare.
Se întinde jumătate pachet de foi de plăcintă pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se adaugă compoziția obținută anterior și se acoperă cu celelalte foi de plăcintă. Se ung cu puțin ulei și se dă plăcinta la copt în cuptorul preîncălzit, aprox. 45 min la foc mediu. După ce s-a rumenit frumos, se scoate si se pudrează cu zahăr.
Poftă bună!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...