Ingrediente: 250 ml apa calduta sau lapte 15 grame de drojdie proaspata putina sare 2 linguri de zahar un sfert de cana(cana de 250 ml) de ulei o lingura otet faina cat cuprinde o lingurita de coaja de lamaie sau portocala rasa,,brnzica de casa Covalact de tara,stafide,4 oua,2 plicurile de vanilie,purin rom
Mod de preparare:
Mod de preparare:Se face maiaua din drojdie,o lingura de zahar si putina apa calduta care se lasa sa creasca cam 6-8 min Se pune apa ramasa intr-un castron mai mare,uleiul,sarea,zaharul,otetul,lamaia sau portocala,maiaua,si faina cernuta bine.Faina se aduaga putin cate putin pana cand obtinem un aluat potrivit de tare.Lasam la loc cald cam o ora jumatate,pana cand isi dubleaza volumul.Amestecam branza cu oauale,zaharul,zaharul vanilat,stafidele si romul.Facem 6 foi subtirele pe care le umplem.Dam la cuptor pana se rumeneste.Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...