½ kg faina
220 ml apa
¾ cub drojdie proaspata
3 lg ulei
½ lgta sare
½ lg zahar
1 ardei rosu
200 gr masline fara samburi
100 gr ciuperci
200 gr Kaiser
200 gr cascaval Dalia Covalact de Tara
3-4 lg pasta tomate
Piper, sare, cimbru dupa gust
Mod de preparare:
Intr-un bol se face maiaua.Se pune apa calduta, drojdia, zaharul si uleiul.Se lasa sa inceapa sa creasca.Intr-un castron mai mare se pune faina si sarea.Se adauga maiaua si se amesteca pana se obttine o coca ce nu se lipeste de maini.Se lase la crescut pana isi dubleaza volumul. Intre timp se taie masline, ciupercile,ardeiul, kaiserul si cascavalul se da pe razatoare. Se face sos-ul din pasta de toamate, sare, piper si cimbru. Cand aluatul a crescut se imparte in doua. (din aceasta cantitate ies 2 pizza) . Se intinde aluatul cat dimensiunile tavii, se unge cu sos, se pune cascaval taiat apoi Kaiser, ciuperci, masline si ardei.Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 7-10 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...