-1kg pipote pui
-3 morcovi
-1 telina
-1 ceapa
-1 cana de orez
-3 cani de supa
-1 lingura de patrunjel
-sare, piper
Mod de preparare:
Pipotele de pui spalate si curatate se fierb in apa cu sare. Morcovii, telina si ceapa se taie cubulete.
Cand pipotele au fiert se amesteca cu orezul, morcovii, telina, ceapa si patrunjelul taiat fin, se adauga
cele 3 cani de supa se condimenteaza si se lun la cuptor la foc potrivit ptr 30 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...